Bestellen

Op deze website staan de boeken die uitgeverij PROMINENT in zijn fonds heeft. Wanneer een boek niet meer leverbaar is, wordt dat duidelijk vermeld. Dat geldt ook voor (de looptijd van) eventuele aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten. Van uw bestelling krijgt u een bevestiging van ontvangst.

Levertijden bij bezorgen

U kunt uitsluitend elektronisch betalen via de mogelijkheden die u via de webshop worden geboden. Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling gereedgemaakt. Binnen drie dagen wordt uw bestelling verzonden. Daarvoor maken wij gebruik van de dienstverlening van PostNL. 

Verzendkosten

De verzendkosten van bestellingen boven een bedrag van € 14,95 zijn voor rekening van de uitgeverij. Daaronder wordt een bijdrage in de verzendkosten gevraagd: binnen Nederland een bedrag van € 4,10 en naar landen in Europa een bedrag van € 8,95. Naar alle andere landen een bedrag van € 15. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dat doet u door met ons contact op te nemen via info@uitgeverijprominent.nl. Daarna heeft u nog 5 dagen de tijd om het product terug te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Wanneer wij het product in goede staat hebben ontvangen, storten wij het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen op uw rekening terug.